bungalows comer see  
Appartamenti e case vacanza Domaso lago di Como Appartamenti e case vacanza Domaso lago di Como

Woning Dina

Gedegen zojuist Gerenoveerd! Ruim, smaakvol en elegant ingericht, omringd door een grote tuin met barbecue gemakkelijke ligstoelen/bedden en genieten van de vrijheid , in een rustige woonwijk gelegen op ongeveer 300 m van het meer.

Het huis bestaat uit twee appartementen van twee verdiepingen, welke met elkaar verbonden kunnen worden wanneer dat nodig is of volledig van elkaar gescheiden door een geluiddichte deur, voor 4 tot 6 personen per appartement +kinder bed op aanvraag + eventueel een extra bed.

Ideaal geschikt voor een groot-gezin of 2 families, alsmede voor personen met een handicap of mensen met beperkte mobiliteit.

WiFi service in het hele huis

Woning Dina - Appartement A (max 6 personen) »

Woning Dina - Appartement B (max 7 personen) »Woning Ida

Ca. 300 m van het meer in een rustige residentiële wijk, omringd door een grote tuin met een ligbedden voor een onbezorgd leven. Parkeermogelijkheden voor de auto's van de gasten.

Het huis beschikt over twee appartementen met balkon op de begane grond, goed uitgerust en functioneel voor 2 / 6 personen + kinderbed op aanvraag.

Ideaal geschikt voor twee bevriende gezinnen, aangezien de twee ingangen van de woningen op dezelfde verdieping zijn gelegen.

WiFi service in het hele huis

Woning Ida - Appartement A6 (max 6 personen) »

Woning Ida - Appartement A4 (max 4 personen) »Woning Lory

LORY HOUSE
Situated at approximately 300m. from the camping site and 100m. from the lake, this two floor apartment has recently been reconstructed in a house in a residential area.
This very spacious apartment, adapted for one bigger family or two smaller families who are friends.
WiFi service throughout the house.

Woning Lory - Appartement AP (max 9 personen) »Tevens hebben de gasten het exclusieve gebruik

En de toegang tot alle faciliteiten van het Bungalow/Camping park Gefara. (www.campinggefara.it Tel: +39 0344 96163) ongeveer 300 meter direct aan het meer, waar de gasten worden ontvangen. Hier wordt tevens voorkomende assistentie en hulp verleend. De Camping beschikt over een wireless aansluiting tot het internet. Huisdieren zijn welkom, mits ze niet gevaarlijk zijn en de rust op de camping niet verstoren. De normale veiligheidsnormen dienen in acht te worden genomen. In de onmiddellijke nabijheid bevinden zich: supermarkten, winkels, restaurants, bars, pubs, Windsurf Scholen, Kitesurf Scholen, Zeil Clubs, Verhuur van boten, waterskie / wakeboard, Sailing Center en Boat Center Verhuur van boten, minigolf, zwembaden, fitnesscentra, sauna en massage faciliteiten, tennisbanen, bewegwijzerde wandelroutes en mountainbike routes. 


powered by tommstudio - credits :: lago di Como lake Como Comer see lac de Côme Comomeer